An online instagram service

#kbeauty medias

@latonyajaquetta
Intensive Repair Cream . Scent & Texture: All-in-one Essence- Light perfume and medical-like scent with lightweight creamy texture. Panthenol Cream- Smells like roses with the sort of medical twinge like the essense (Sorry, I don't know how else to explain it 😓) and had a heavy creamy texture. . Claims: ❇ Repairs & protects damaged skin ❇ Anti-wrinkle ❇ Whitening ❇ Moisturizes skin . Review: All-in-one Essence- I like that it's smooth, lightweight and absorbs nicely into my skin. It's moisturizing enough for me to use as a daytime moisturizer and it doesn't make me oily. Used in combo with... Panthenol Cream- It doesn't irritate my skin at all and it makes it really soft and smooth. I only use it at night because it's a tad too heavy to wear in the daytime. At night, my skin soaks it up and leaves me with weightless moisture in the Morning. I've been using it for 2 weeks and it has definitely helped my hormonal acne heal quicker. As for whitening, I've noticed my skin tone evening out, less redness and just overall soothed. After using this duo I'm just starting to see some fine lines around my mouth smooth out from the added hydration. But my skin is definitely healing itself better! . I bought this #BotanicHealBOH Intensive Repair Cream from @0.8l_usa at the discounted price of $3.99 in exchange for my review. My opinions are all my own. . . #BOTANICHEALBOH #repaircream #PanthenolCream #Panthenol #kbeauty #amazon #08L #08liter #08literusa #damagedskin #dryskin #oilyskin #healthyskin #skincare #asianskincare #koreanskincare #kbeauty #abcommunity #bblogger#beautyblogger #producttester #productreview
0
@leekaja.sg
Korean Perm is known for it's flawless waves and touchable curls! 💁🏼 . . Don't ever forget to pamper yourself! 💇 . . BOOK your appointments NOW with Senior Stylist HyunJin @k.0122hyun.j !!! . . Call +65 8133 0818 NOW! ☎️ . . We are located at the 📍3rd Level of Mandarin Gallery! 👍🏻 . . #leekajasg #lkjsg #beautysalon #koreanperm #digitalsettingperm #perm #kbeauty 🇰🇷#sgbeauty #hallyu #kstyle #mandaringallery #orchard #luxurios 🇸🇬#pampering #beauty #curls #waves #tuesday
0
Leekaja Beauty Salon 이가자 뷰티 살롱
@pancakenmaple
Review: 🐴 9 Complex Guerisson Horse Oil Hydrogel 24K Gold Mask is a luxury mask that contains German horse oil essence with 24K gold. It claims to calm and improve your skin troubles ( acne, scars, fat spots) while providing long lasting moisturization. . . I absolutely loved this luxurious hydrogel mask! It comes in two pieces that are wrapped separately for easy adjustment and application. Once you leave it on for few minutes, the mask stuck on my face like a second skin! Really love it when a mask hugs your face so perfectly like that!. . 🐴 The mask has the right amount of essence to let the skin absorb without feeling sticky. The essence is low viscosity, lightweight texture that provided immediate moisture to my skin. I think the horse oil as the ingredient really made a difference in the way my skin felt because I still felt well nourished after several hours upon removal. I was also impressed with its staying power because it didn't move while I had it for 40 minutes!. . 🐴 Overall I really enjoyed using this mask so I would definitely repurchase this again. Although this can be used for all skin types, I would highly recommend to those with combination or dry skin! It can save your skin in the fall 🍁 and winter!❄️ . . I purchased this product from #08l at a discounted price in exchange for my honest review. . . #Guerisson #Horseoilmask #moisture #kbeauty #amazon #08L
0
@adalinekr_official
- #꿀 떨어지는 #쿨 한피부, #킵쿨마스크
2
Seoul, South Korea
@yuksonghee
꿀광 최고 .. ㅎㅎㅎ ❣
1
@beenaa_amani
Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih
0
@thecushion_official
[더쿠션 D-17] 일후니와 선호의 슈트핏 그뤠잇! (*ノ▽ノ) 레나,정일훈,유선호가 함께하는 사심충족 톤착쿠션 개발기 "더쿠션(덕후션)"! 10월 14일 유튜브 '뷰티학개론'채널에서 만나보실 수 있습니다. #레나 #정일훈 #유선호 #다이아티비 #diatv #dial #kbeauty #beauty #comingsoon #커밍순 #뷰티학개론 #1014 #더쿠션 #thecushion #큐브엔터테인먼트 더쿠션의 주인공 @lena_hees @ilhoonmj #유선호
0
@beenaa_amani
Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7734553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih
0
@junko.jpeg
0
@beenaa_amani
Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih
0
@mottenbailey_cosmetic
눈가 주름이 두려워 웃음을 숨기고 있진 않으신가요? 더이상 그런 걱정은 🙅🙅 이제 마음껏 웃으며 자연스러운 표정 주름과 깊게 패인 주름까지 동시에 케어해주세요! . The First Collection WRINKLE CORRECTING EYE SERUM . #모트앤베일리 #mottenbailey #더퍼스트콜렉션 #링클코렉팅아이세럼 #EarlyAntiAging #skincare #beauty #kbeauty #안티에이징 #얼리안티에이징 #항산화 #스킨케어 #아이세럼 #뷰티 #뷰티스타그램
0
@yayayayoung
👯‍♂️ermahgerd sherrrt merrrks👯‍♂️ °°° I had pleasure of meeting the VP of @luinleiusa and he hooked me up with some masks. I'm trying their... hold onto your seats... DIANA GEN PRESTIGE BLACK ROYAL FISH IMMORTAL ILLUMINATING INTENSIVE MASK. lol. It's an extremely exclusive, unique, anti-aging biocellulose mask that uses STURGEON SKIN MUCUS as the driving force to deliver the ingredients to your skin. I love this mask cause it has some hardcore ingredients: Coconut Water, Sea Water, Sugar Maple, Adenosine, etc etc. The fit is a bit widddeeee but everything else is so perfs. The smell is pleasant, the mask is super soaked, and it is of the highest quality IMHO. The ingredients are definitely bougie and definitely worth a try. °°° It don't smell like fish so don't worry 😂 #yayayayoung #love #skincare #antiaging #health #wellness #sheetmask #facemask #mask #kbeauty #abcommunity #dianagen #luinlei #youtuber #korean #asian #istilldontfeelasbeautifulasmygirlfriend
1
@junko.jpeg
0
@msia_kstore
1
@cheeky__dimples
As promised here's the Miniature #kit . Brand - @innisfreeindia . Range - Jeju Volcanic Pore 3-step skincare routine set . From - @mynykaa . Review - click the #link in #bio for details . P.s. - #STAYTUNED for 3 seperate #product reviews of the kit . #innisfree #innisfreeindia #nykaa #haul #offer #miniature #set #jeju #volcanic #clay #kbeauty #stepbystep #skincare #routine #cleanser #facewash #toner #facemask #indianblogger #beautyblogger #at #stufftotalk #cheeky #dimples #TALKCHEEKY
0
@hhkjsw
1
@yuni_b_shop
유니비의 자연눈썹 전후🙌🏻. . . . ✔️1:1 맞춤 시술 ✔️눈썹 그리기 힘드신분 ✔️나에게 맞는 눈썹 찾으시는분. ✔️메이크업 시간 오래걸리시거나or 단축 하고 싶으신분. . 유니비 자연눈썹은 한올한올 눈썹결을 살리는 기법으로. 짱구눈썹 걱정 안셔도 됩니다. . . . ✔️100%예약제 ✔️철저한 위생관리(1회용 니들 사용후 즉시 폐기) ✔️안전한 인증된 정품 색소 사용 ✔️일상생활 바로 가능 . . . . ☑️주의사항. 일주일정도 사우나,찜질방,땀나는 운동 피해주세요❌. 시술 직후 2~3일은 조금 진해 보일수 있어요. (과해보이진않음) 시술 후 5~7일 후 탈각이 되면 자연스럽게 떨어 지게 두세요. 억지로 손으로 뜯음 이쁘게 안남아요. 눈썹 메이크업은 일주일 후에 하세요. 리터치는 시술 직후 한달 뒤부터 가능 하시고, 두달안에 연락 주시면 됩니다. . . . 📳시술문의예약문의 카톡 ID hoyang1021 . . #반영구눈썹#송파반영구#송파맘#성남반영구#속눈썹펌#followme #아이라인반영구#자연눈썹#잠실#연예인눈썹#눈썹문신#f4f#selfie#ootd#daily#문정역#셀카#셀스타그램#kbeauty#kpop#뷰티#맞팔#소통#오오티디#강남반영구#beauty #선팔#메이크업
0
@gensenjapan
Ever find yourself with dry patches, despite using rich creams? That's because your skin needs water not oil. Oil only hydrates the top layer of the skin, but water is more dense and so hydrates your skin at a deeper level. Look for products with hyaluronic acid for that extra boost in moisture as it attracts and holds on to water to keep your skin free of dryness. More information at www.gensenjapan.com
1
@beautiliciouslizy
1
@pinklemonincrystal
#한율 #율려원액 레이어링하듯 두어번 발라주고 화장하니 홍조도 가라앉고 #피부맑음 😊 #갈색솔잎 #안티에이징추천 #어린피부 #hanyul
4
NEXT PHOTOS

USERS:

@kbeauty.my
@kbeauty.l
@kbeautyhair
@kbeauty_cos
@kbeauty_overdose
@kbeautymuse
@kbeauty
@kbeautycambodia
@kbeauty.reinex
@kbeauty_buys
@kbeautycrush
@kbeautycafe
@kbeauty_tv
@kbeautyandetc
@ktudespot
@kbeauty_luxury
@sitizhong18
@kbeauty_glam
@kbeauty_
@etudepinkshop
@kbeauty_chile