An online instagram service

Images at Isla Pangkor

@norjiehaidrus
Haiii yaya hehe setahun lebih tak jumpa kan bilanya kami sampai nak ambil yaya ya Allah kak jie perati jer dari mula kami jumpa dia sampai lah kami hantar dia balik bercakap tak benti2 hehe seronok lah jugak sebab dah lama tak dengar yaya ni sembang mengalahkan mokcik2 sebelah rumah bergosip hahaha dan bila nak gerak ke Pangkor benti kat rnr dengkil pukul 3am tibai kfc, maggi apa entah yaya ni beli lagi sampai tak perabih adehhh 😂.. Masa nak hantar balik tuh rasa nak nangis dan bila yaya nak gerak pergi kerja pagi tuh sempat lah peluk cium sat 😭 nak nangissss sedihh .. Dan kami dah tunaikan hajat korang travel ke pangkor 😊 Take care yer yaya kat sana muchh lovee 🌼 #thebestmembers #thebestmoment #travelpangkorisland
2
Isla Pangkor
@earths_flowers
0
Isla Pangkor
@mdammars
mood laut .. tangan tuu apahal 😂
0
Isla Pangkor
@sadeq_mash
Some fresh air after midterms 🏖🏞
0
Isla Pangkor
@sarasalih__
Heavy days lately, need something like this to soothe the eyes and lighten the heart. #tbt
4
Isla Pangkor